Onpa taas menny aikaa siitä ku oon viimeksi tänne kirjotellu, vaikka vähä niinkö itelleki lupasin, että päivittäisin ahkerammin. No mitä ekana, ehkä se suurin juttu: olin sairaslomalla reilun kuukauden. Tuo edellinen kirjotus on hyvin pitkälti vähä ennen lomalle jäämistä kirjotettu. Ja voin sanoo että se sairasloma teki hyvää. Nyt vaan yritän taas olla töissä, ja saada jotain aikaseksi, mutta vähitellen vasta alkaa nämäki hommat taas kiinnostaa. Muuten menee ainaki vähä paremmin, ellei jopa vähä enemmän. Jonkulaisia suunnitelmiaki on tulevaisuudelle, ja ennen kaikkea ens talvelle - lähetin työhakemukset Japaniin ja Kanadaan :) Toivon kovasti, että toinen niistä nappaa. Lisäksi meinasin laittaa hakemuksen yhteen kouluun, jotta voisin sitte hakee opintovapaata ja jäädä hyvällä omallatunnolla pois töistä, heh.

Ja tosiaan kovasti yritän olla täällä töissä, vaikka motivaatio on taas vähä reilun viikon jälkeen hyvinkin kadoksissa! Ens viikolla olisin sitte lomalla :) Ja suunnitelmia on jo niin paljo, että kerkeen olla kotona ehkä vaan pari päivää, jollon siis käyn vaihtaan kamppeet ja pesemässä niitä vähäsen seuraavaa reissua varten :)

Ei ajatus juokse näköjään ihan normaalisti, joten poistun täältä jauhamasta. Ja jos joku tunnistaa mut näistä kirjotuksista, niin työnantajalle ei tarvii kertoa mun suunnitelmista :D