Maanantaina lähin, tänään tulin, huomenna lähen, sunnuntaina tuun, ja keskiviikkona taidan näillä näkymin taas lähtee, ja perjantaina tulla takasi. Eipä kerry kovin montaa yötä taskaan kotona ja omassa sängyssä. Nyt on vielä sellanen viikko, että oon vaihtanu sänkyä lähes joka yölle :) Ma-ti kaverit helsingissä majotti, ti-ke, toinen kaveri ja jkl, ke-to, kolmas kaveri jklässä, ku tää toinen tuli yllättäen super kipeeksi, nyt to-pe kotona, ja sitte pe-su tahkolla... HUH!

Ja viikonloppuna siis Tahkolle. Tällä hetkellä oon oikeesti tosi hyvillä fiiliksillä lähössä sinne, ku kuulin miten hyvä porukka on tulossa yöksi asti :) Kaiken lisäksi se mies joka siellä on, ei häiritse tällä hetkellä yhtään! Mä meen sinne ihan jopa mielenkiinnolla kattomaan, että miten se meinaa homman hoitaa, ettei polta näppejään naisten kanssa, joita se ainaki kovasti yrittää pyörittää :D Että katellaan...

Nyt alko näköjään vielä kaiken hyvän lisäksi ihan sika hyvältä vaikuttava leffa, joka kestää puol 2 yöllä! Ei mitään järkeä kattoo loppuun saakka, mutta vähän aikaa vaan :) Ja pistetään muistiin, että leffan nimi on Rakkauden sivut.

Kohta nukkuun, nyt leffan valloissa hetken.