Vielä olis kolme päivää töitä, ja sitte pääsis rentotuttavan viikonlopun kimppuun. Kummallista tässä viikonlopussa on se, että mulla ei oo mitään suunnitelmia, ja loppuviikon töissä se, että oon oikeesti kotona enkä reissussa. Vähän jopa jänskättää, että mitä sitä tulee tapahtumaan. Enkä tiiä edes miksi jänskättää. Kotonahan mää vaan oon. Mutta ehkä se on just se juttu, ku ei oo pitkään aikaan ollu ilman suunnitelmia ja tekemistä. Hävettää ehkä jopa vähän liikaa viime viikonlopun sekoilut, että vois lähtee baariin - en halua törmätä tiettyihin ihmisiin :D Tai no, tiettyyn ihmiseen. Pitäis ehkä jonkun sortin sohimiset pyytää anteeksi ja pistää sopivasti kännin piikkiin, niin ehkä se siitä, mutta nyt on koko ajan sellanen nolo tunne päällä. Joo, jätetään tämä juttu tähän.

Helsingin kentällä jälleen - kotia kohti. Odotan oikeen innolla että mitä kotona odottaa, koska en oikeen muista mihin kuntoon se jäi. Muistaakseni ihan siistiin, koska K ystäväiseni siivoili siellä sunnuntaina ennen ku lähettiin tänne. Itellä tuli sellanen olo, ettei paljo pystyny muuta tekemään ku makaamaan sängyllä ja haaveilemaan. Mutta onneksi oli mistä haaveilla ;) Voi minna, vois vähitellen päättää että kenen kanssa haluais olla vähän enemmän tekemisissä, vai haluaako olla kenenkään kanssa. Hauskanpito on kai sallittua, eikö vaan? Mun mielestä on ainaki. Ei vaan jotenkin tää pää anna ehkä ihan kaikkea tavallaan tehä. Tai tunteet. En edes tiedä kumpi tässä taas on määräävänä tekijänä. Kaikki ketkä tuntee, arvas jo varmaankin että nyt puhutaan taas lomareissun jälkimeiningeistä. Grrr, murisen taas itelleni, koska ei tän näin pitäny mennä.

Meen käymään naisten huoneessa ja sitten koneeseen lastaus. Ja voi fck, tuolla tulee vettä ihan SIKANA tällä hetkellä. Päästäänköhän ilmaan ajoissa, vai käyköhän niin kuin kävi viimeksi ku oltiin Kuopiosta lähössä - hirvee sumu ja koneet pääsi laskeutumaankin jonku 45 min. myöhässä, mikä johti luonnollisesti siihen, että ne lähtiki myöhässä. Nyt menen. Ja toivon että portti ei oo vaihtunu, koska tuolla ei näy tällä hetkellä ketään!