Tällanen kevyt alotus, vois sanoa - maanantaina ihan kotona Kuopiossa, tiistaina hki, keskiviikkona oulu, torstaina tre ja perjantaina jkl. Saattaa olla tyttö vähän väsyny kun perjantaina jää kotiin. Onneksi kuitenkin ulkomaan reissu työpaikan puolesta peruuntui, niin ei tarvii sinneki lähtee hyökkimään. Viikonloppu saattaa kyllä mennä ihan kohtuullisen rauhallisesti jos edellisten öiden tunteihin ja fiiliksiin on luottamista. Tänään tosiaan vaan pitäis jaksaa taas pakata viikkoa varten, ja huomenna olis taas aikanen herätys. Juu, tätä tää mun arki on. En muistanukaan että se kuitenkaan ihan tällasta on, mutta toisaalta tää kyllä taitaa olla eka viikko ku on tosiaan joka päivä eri kaupunki - yleensä vietän aikaa vaan Hkissä.

Kävin tänään lenkillä S:n kanssa. Käytiin kävelemässä pururadalla, ja se oli yllättävän kivaa. Kunto ei tosin oo läheskään yhtä kova kuin S:lla joten välillä taisin puuskuttaa ehkä vähän kovemmin, mutta tuskin haittaa :) Mahtava päivä oli, tosi aurinkoinen. Ikävää vaan tosiaan että pitää istua taas toimistossa. Tänään kyllä unohdin toimittaa erään tärkeän asian, mikä on ROKOTE! Piti olla yhteyksissä I:n kanssa tänään kun se on töissä, että millon se vois sen pistää, mutta en muistanu koko asiaa! Kotiin vasta kun tulin sieltä lenkiltä niin muistin, mutta I on jo siis töissä eikä varmaankaan pysty vastaamaan puhelimeen. Hmmm... noh, nyt on liian myöhäistä enää itkeä asian vuoksi, joten huomenna puhelimet soi ja yritetään uutta tapaamista.

Illan agenda: syö, pakkaa,
soita taksi aamuksi, vaihda lennot, laita kangastaulu seinälle, laita vähän lisää kuvia naamakirjaan (jos jaksaa enää tässä vaiheessa), nukkumaan.