tapahtumia, tekemistä, tavaroita ja matkustamista. Niitä ainakin tähän alkuun. Tapahtumia on ollu toisaalta sopivasti, kun miettii että suurin osa on ollu kavereiden kanssa tapahtuneita asioita. Ja viikonloppunakin tuun näkemään kavereita ja myös toivottavasti uusia ihmisiä :) On nimittäin IO-päivien aika! Ja sehän merkkaa sitä, että viimeistä kertaa (sen voin tässä melkeen luvata, heh) vedän haalarit päälle ja lähen leikkiin opiskelijaa! Siitä tulee niin hauskaa, ainakin toivottavasti. Kaveri Helsingistä tulee mun luokse, ja kaveri täältä Kuopiosta lähtee siskoineen ja poikakavereineen messiin. Ite oon kylläkin töissä rastilla koko päivän, mutta tuskin se illan menoa hidastaa. Paska mäihä tässä on vaan se, että lauantaille on lupailtu aika paljon sadetta. Toivon koko ajan että se sade alue liikkuis nopeemmin kuin on ennustettu, ja että se olis lauantai aamupäivään mennessä jo ohi. Katellaan ja ennustellaan. Toivotaan että mun ennustus osuu oikeeseen :)

Ja tuota tekemistä. Voi että. Hiihtokoulu on teettäny koko kesän jonkun verran tekemistä, ja just ku hiljeni, niin taas se vilkastuu. Tänään käytiin pankissa, ja nyt pitäis ehtiä vähän vielä dokumenttejä sinne lähetettäväksi. Ja vielä allekirjotettuna! Voin sanoo että teettää töitä meidän hiihtokoululle, kun kaikki on koko ajan menossa jne. Toivotaan vaan että tämäkin asia onnistuu, ja jos onnistuis jopa ens viikolla niin olis SUPER hyvä. Saattaa kuulostaa valittamiselta ja siltä ettei kiinnostais, mutta kyllä mua silti kiinnostaa :) Haluan tehä hommia hiihtokoululle ja sen hyväksi mahollisimman paljon, mutta välillä vaan ei jaksais, ku muutaki ajateltavaa ja tekemistä olis.

Tavaroita. Hmmm.. Mitäköhän mietin sen tuonne kirjoittaessani.... Varmaan sitä, että kun omat rikkoutuu niin toisilta lainaillaan. Mutta sitä varten on varmaan olemassa ihmisiä sun ympärillä? Siis sitä että ne auttaa hädässä, oli se hätä sitten vähän isompi tai pienempi. Ja kaverini mun "korjasi" mun tietokoneen :) Eli tämäkin tavara on kunnossa. Kiitos hänelle siitä. NIIN JOO, ja nyt tuli mieleen mitä ajattelin tässä kohtaa. Sain tänään rakennustarpeita! Nyt voidaan rakentaa useita siltoja ja tarjota paljon tavaraa opiskelijoille muutenki. Siistiä.

Juu-u, huomenna olis taas lähtö aikasin aamulla, enkä taaskaan oo pakannu. Huonompi juttu. Toisaalta sitä nyt ei hirveesti tavaraa tarviikaan yhen yön reissulle, mutta silti se pakkaaminen ja miettiminen täytyy tehä. Onneks musta on tullu kohtuullisen nopea tässä lajissa... Lähdenpä tästä kuitenkin nyt laukun ääreen, sillä aikaiset herätykset ei oo mua varten, ja vielä vähemmän ne on sitä jos nukkuu liian vähän.

See ya.