Kotona ollaan. Onneksi, voin sanoa. Ja onneksi pääsin jo kohtuullisen aikasin kotiin - neljän maissa olin jo sohvalla istuskelemassa. Tänään kuitenkin aamupäivällä olin vielä palaverissa, eilen ja toissapäivänä kuuntelemassa luentoja, toissapäivänä tietty vähän jatkoilla sieltä luennoilta, ti oliki aika normi päivä ja maanantaina pelailin yrityspeliä. Oli muuten ihan kivaa olla pelailemassa se maanantai, kun sai nähdä kaikkia ihmisiä - uusia tuttuja ja vähän vanhojakin. Lisäksi opin siellä ainakin vähän tästä yrityksen rahamaailmasta, minkä pitäis olla mulle selvillä kuitenkin jonku verran hiihtokoulun juttujen takia. Maanantaina pitäis olla taas palautettuna verottajalle alv tiedot, mutta onneksi niitä tilitapahtumia on tällä hetkellä niin vähän, ettei siinä oo paljon tekemistä.

Kotona ja Kuopiossa tosiaan ens viikko ja nyt viikonloppu. Huomiselle on sovittu mökille meno, pitäis kääntää taas vene. Se onkin rankkaa puuhaa se! Mutta aina se on vaan kääntyny, ilveellä jos toisella :) Näin talven kynnyksellä se on paljon rankempi kääntää väärinpäin, kun taas kesäksi sen oikeenpäin kääntäminen tuntuu niin helpolta että. Kyseessä on siis kohtuullisen pitkä ja leveä puuvene, eli painoakin löytyy aika sikana - varsinkin naisporukalla käännettäväksi. Ei kai se sinänsä oo ku tekniikasta kiinni, ja sekin on onneksi kehittyny tässä vuosien varrella :)

Viime bloggaus oli aika "musta", mutta tällä hetkellä fiilis on jo vähän parempi - onneksi. Eihän nuo asiat tietty mihinkään katoa lopullisesti ennen ku niiden kanssa on oikeasti sinut, mutta ainaki ne on taas vähän taka-alalla, eikä paina mieltä jatkuvasti. Lisäksi se, että on saanu mieheltä / miehiltä vähän huomiota, saattaa vaikuttaa asiaan. Jotenki se antaa vaan jonkunlaista varmuutta lisää. Tyhmää sinänsä, mutta kyllä se valitettavasti näin on.

Nyt vapaa-aikaan ja telkun kattomiseen. Netissä on ihan tarpeeksi muutenkin! Tosin tällä viikolla töissä on ollu jopa 3 koneetonta päivää. Huh, ei oo ihan hetkeen varmaan tulossa mitään vastaavaa...