Ainakin tälle erää näin. Vähän jo meinaa jänskättää illan lento. Tulin tänne Helsinkiin jo eilen illalla, kun tänään olis tullu vähän turhan kiire lentojen kanssa, eikä mulle voitu taata uudelleen reititystä jos Kuopiosta lento olis saapunut myöhässä. Parempi siis näin. Oon nykyään oikeesti näiden matkustamisten kanssa vähän tarkempi kuin aikasemmin - en jaksa enää juosta joka paikkaan kieli vyön alla, ja koko ajan stressaa sitten siitä, että kerkeenkö kerkeenkö.

Eilen käytiin täällä vielä kattomassa uus Batman elokuva. Ei ollu kenenkään meidän mielestä mikään huippu menestys, mutta katsottava kuitenkin. Mä tykkään Batmanistä jostain syystä ajatuksena, en tiiä miksi, joten älkää kysykö :) Nyt sitten jo uudessa päivässä, talon emäntä nukkuu vielä, mutta isäntä on jo hereillä. Viimeisen kerran olin yhteyksissä S kanssa ennen ku nähään siellä Ausseissa, jännittää sekin vähän. 1,5 vuoteen ei olla nähty, ja yhteyksissäki on oltu millon mitenki, molempien elämäntilanteesta riippuen. S kysyi, että oonko ilonen vai vieläki vähän "peloissani" siitä että mitä tapahtuu, kerroin olevani ilonen ja oottavani vaan sinne pääsyä ja meidän tapaamista. Murehditaan sitten molemmat jälkikäteen että mitä tapahtuu :)

Juu. Nyt vielä Australian opasta vähän lukemaan, ja sitä K:lta saatua kirjettä. Oon edelleen siitä ihan haltioissani :) Mietintää matkatavaroiden osalta aiheuttaa vielä se, että otanko tuon oppaan mukaan vai en, kun se painaa aika paljon. Mutta kun en oo kerenny sitä lukemaan vielä olleskaan... Lisäksi pitäis ehkä pestä vielä joitain vaatteita, mutta kun ne housut mitkä haluaisin pestä, pitäis olla mahollisuus laittaa päälle lennolla :) hmmm, täytynee jättää ehkä pesemättä niin ei tarvii märkänä kiskoo päälle :D Isäntä kyllä ehottelee täällä jo mikroa ja uunia kuivauslaitteiksi :D :D :D On kuulema pentuna tehny niin, ja kun nyt on kiertoilmauuni, niin nopeesti kuulema kuivuis ;D Kertahan se olis ensimmäinenki. Katsellaan siis mitä tapahtuu, kerron täällä seuraavalla kerralla, että kuivasko housut vai laitoinko ne "kuivauslaitteeseen"

Tän hetken fiilis ja olotila: päähän sattuu varmaan kun ei syöny eilen tarpeeksi. Rokotuksen pisto kohta on vähän hellänä, mutta lienee normaalia (onko I??). Jännittää vähän, mutta ei ollenkaan niin paljo kuin esim. viikolla. Rinkka on lähössä matkaan puoliksi tyhjänä, mikä on SUPER hyvä juttu!

Kirjotukset harvenee, mutta i'll be back ;)