Enpä saanut siis tehtyä tänään yhtään mitään mitä piti. Ja mikä on hyvin ärsyttävä piirre minussa, niin en osaa tavallaan antaa itelleni anteeksi jos välillä laiskottaa eikä tosiaan saa mitään aikaseksi - päässä pyörii koko ajan että pitäis tehdä sitä ja pitäis tehdä tuota. Makasin esim. sängyssä yhessä vaiheessa, ja mietin että MIKSI en sais muka vaan laiskotella tänään ja viettää helppoa päivää!?!? Oon kuitenki ollu jonku aikaa reissussa ja takana on pitkä lentomatka! Niihin mietteisiin sitte nukahinkin, ja nukuin varmaan jonku tunnin tai ehkä vähän kauemminkin. Sehän johti tietysti siihen, että tällä hetkellä ei nukuta yhtään. Viime yönä tuli kyllä nukuttua joku 13h hyvin ja vähän huonommin - heräsin ekan kerran varmaan joskus 2 maissa yöllä ja seuraavan kerran joskus 5. Sitte joskus 8 maissa heräsin ja katoin ulos (kelloa tietämättä) että ei siellä vielä voi olla aamu kun on noin pimeetä. Kelloon vilkaistuani totesin tosiaan että on aamu ja muistin että "ainiin, Suomessa ei oo niin valoisaa". Australiassa nimittäin tulee pilkkopimeetä joskus 6 maissa illalla, ja aamulla 8 maissa on jo täys auringonpaiste. Totuttelua arkeen ja Suomeen siis on tämä paluu reissulta näköjään, vaikka en loppupeleistä kauan ollukaan.

Huomenna siis olen ahkerampi, ja listalla on jo paljon tehtäviä! Otin ylös mm. yhden verhoomon numeron tuosta matkalta, kun kävin kuitenkin jopa kävelemässä tänään vähän, ja huomenna otan yhteyttä sinne että kuinkahan paljon ompelulla on hintaa. Sohva kaipaa siis vihdoin ja viimein uutta päällystä, enkä valitettavasti rupee niitä ite ompelemaan - jos on varaa (vaikka tällä hetkellä ei oiskaan), niin miksi ei ostais palvelua? Toinen tekee sillä kuitenkin elantonsa ja ite saa valmiin tuotteen kotiin. Mä oon sitä mieltä että palvelusta voi maksaa.

Tämän päivän ahkerointi listalla oli mm. valokuvien selkkaaminen ja niiden laitto facebookkiin. Selkkasin niitä vähän, mutta julkiseksi en saanu vielä yhtään. Huomenna pyrin siis senkin asian tekemään - pääsette kattomaan kuvia maailmalta :)

p.s. taisin vähän jopa antaa itelleni anteeksi päivän laiskottelen tän kirjoittamisen aikana... Kannattaa näköjään välillä "sanoa" jotain ääneen, niin se tekee siitä enemmän totta.