Miten joku ihminen voi olla samalla niin rakas ja silti välillä niin ärsyttävä? Samalla se on mun idoli, kasvattaja, kaveri (ainaki jollain tasolla) ja niin tärkeä ihminen elämässä, että tuntuu ettei ilman vois elää. Se on mun äiti.

Reissu siis lähestyy, ja koska ollaan melko reissaavaista sakkia koko perhe niin näin äitin äsken mitä luultavimminkin viimeistä kertaa ennen lähtöä. Ja kun mä tuun, niin äiti saattaa olla jo Lapissa. Eli seuraavaan kertaan kun nähään, saattaa mennä helposti 2 kk. Tuntuu ehkä tosi vähältä ajalta joidenkin mielestä, ja niin munkin itseasiassa kun sitä näin miettii, mutta kun kuitenkin ekaa kertaa on lähössä tällaselle "seikkailu" matkalle ja on pidempään poissa kotoa, niin kyllä sitä silti miettii että olis kiva jos äiti olis vastassa, tai näkis sitä edes heti vähän ajan päästä ku tulee takasi.

Mää itseasiassa tiesin, että ero äitistä tulee olemaan se kovin paikka, ja niinhän se varmaan olikin - itku tuli, pitää myöntää. Siskoa nään vielä huomenna Hkissä, mutta luulen että siitä ei tuu yhtä tunneryöppyinen tapaaminen. Toista siskoa nään mahollisesti täällä Kuopiossa vielä ennen lähtöä, tulee varmaan sanomaan heipat loppuviikosta. Kavereita oon osaa jo nähny, osaa tuun vielä näkemään, ja osaa tuskin kerkeen, ku pitäis pakataki jossain vaiheessa.

Mutta niin, eron tuska ja riemu on nyt sitte koettu taas vaihteeksi. Viimeksi koin sen kun lähin Hollantiin - sinne lähin tosin useaksi kuukaudeksi. Mitenkähän sitä sitte pillittäis (tai märsäis, kuten asian voi myös ilmaista ;), jos [ja toivottavasti kun] lähtee ulkomaille töihin jossain vaiheessa.
Ja siis pakko tarkentaa, että se eron riemun syyhän on täysin siinä, että pääsee reissuun - mulla kirkastuu silmät enkä voi estää hymyä tulemasta huulille nykyään joka kerta ku reissusta tulee puhetta tai sitä ajattelee :) Kivaa on siis lähtee, vaikka rakkaistaan joutuu erossa olemaankin.

Viimeisenä jälleen sormus:
Näköjään rentoutuneen ja erittäin iloisen välimaastoon menee tämän hetken mieliala. Päiväksi se jäi valitettavasti vessan hyllylle, niin ei tullu testattua vielä töissä ollessa :)