Kotona taas, vähän sotkuisessa sellaisessa edelleen. On jääny se bileiden jälkeinen siivoilu vähän liian vähälle, ja täällä näyttää edelleen siltä että hauskaa on ollu :D No ei ny enää niin paljoo ku bileiden jälkeisenä aamuna, mutta vähän kuitenki.

Mutta on muuten aikas hyvä mieli. Sain kerrottua mieltäni painaneen asian siskolle, ja huh mikä helpotus. Asia on nyt loppuun käsitelty molempien puolelta, eikä siitä tarvii enää puhua. Ja HYVÄ näin! Sitä aina huomaa, että vaikka joku asia on tosi vaikee ottaa esille, niin silti se kannattaa, koska se puhdistaa ilmaa. Mitä vaikeampi on asia, sitä vaikeampi sitä on käsitellä. Ja mitä kauemmin viivytät sitä käsittelyä, niin sitä vaikeampaa siitä edelleen tulee. Tästäkin pienestä asiasta meinas tulla härkänen.

On se silti kiva olla kotona, vaikka vähän sotkusta onkin :) Oma koti kullan kallis. Hyvä mieli kokonaisuudessaan. Matka jännittää jo vähän enemmän, ja oon ruvennu miettimään että oonkohan lähössä vähän liianki rennolla asenteella liikenteeseen. hmmmm, ehkä se selviää sitten siellä :)

Niin joo, ja mielialasormuksen mukaan junamatka meni normaalissa mielentilassa, jossain vaiheessa olin rauhallinen ja erittäin iloinen. Tällä hetkellä olen normaalilla mielialalla, mukana ripaus intohimoisuutta :D [täähän on ihan hauskaa seurailua, hih]