Oli pakko tulla kirjottamaan taas yöllä tänne, vaikka eihän tässä mitään järkee ookaan! Mikähän siinä onkin, että vaikka on viettämässä lomapäiviä ja rentoutumassa, niin pitää netissä päästä käymään kun se kerran on mahollista? Ei voi käsittää. Ja vielä SUPER hidas yhteys on (esim. kommentointi ei onnistunu vaikka kovasti yritin)! No mutta, täällä kerta ollaan niin kirjotetaan sitte vähän asiaakin.

Eka kokonainen päivä mummun ja pappan luona olis ohi. Aamulla heräsin siihen, kun yks tuttu soitti ja kertoi, että hän ei anna kenenkään nukkua, kun hänetkin herätettiin puhelimella :D Voi jee! No mikäs siinä. Hengattiinkin puhelimessa yllättävän pitkään ja sen jälkeen uudestaan nukkumaan, minkä sainki sitte kestämään puoli 12 saakka :) Kyllä täällä oltiin ihmeissään, että miten voin nukkua niin pitkään, heh. Ei m ja p kyllä itekään mitenkään hullun aikasin nouse, eivät oo sellasia "viideltä viimeistään ylös" tyyppejä - onneksi.

Otsikon mukaan oon tänään kerenny tehä aika paljo kaikkia juttuja, vaikka myöhään heräsinkin. Toisaalta myöhään näyttää mennen tää nukkumaanmenokin. Tässä siis ekat kerrat:

  • Hattara - Söin tälle kesälle ja vuodelle ekaa kertaa hattaraa! Sitä jaettiin ilmaiseksi Kalajoen torilla kun oli "kajari" tapahtuma :)
  • Mansikanpomintaa - Ei ollu vielä tullu tälle kesälle poimittua, mutta nyt oli hyvä syy, ku halusin mansikkakakun, nam. Poimin samalla pappan kans kaikki pensaat tyhjiksi kypsyneistä mollukoista.
  • Mansikkakakku - Tein ihan ite! Vähän oli hyvää, ja jäi vielä vähän aamupäivälleki.
  • M&P mökillä - Tulipahan käytyä, vaikka pikainen visiitti oliki. Näin kylmällä ja harmaalla ilmalla siellä tosin ei ookaan niin kivaa.
  • Mustikat - Ne on kypsiä jo. Oli hyviä nekin, toinen nam :)
  • Hiekkasärkin jättijäätelö - PAKKO joka kesä saada edes yks. Tällä kertaa otin pehmiksen kinuskikastikkeella ja jollain pähkinärouheella. [tulee muuten ihan vesi taas kielelle näitä kirjottaessa, vaikka koko päivän oonki mässänny :D ] Suosittelen tätä paikkaa kaikille, Kalajoella ei oikeen muualta kannata edes harkita ostavansa jäätelöä. Pallot ja pehmikset on hintaansa nähden TOSI isoja! Kiska on SaniFanilta vähän leirintäalueelle päin, älkääkä edes harkitko jäävänne ison tien varteen ja ABC:n jäätelöille! Ja ihan vertailun vuoksi: Kuopiossa normaali suhtellisen pieni pallo jäätelöä maksaa 2,5 / pallo, niin tällä kioskilla mini pallo makso muistaakseni 1,80, normaali 2 ja iso 2,5€. Kaks palloa onki sitte jo asia erikseen, ja kaikki kunnia sille joka jaksaa ne syödä! Ja iteki oon aika jäätelöhirmu :) Ja sitte toi pehmis, minkä määkin otin, niin se oli normaalikokoisena 2,8€, ja en oo isompaa pehmistä tälle kesälle saanu! Jokohan nyt tuli hehkutettua yhtä jäätelökioskia tarpeeksi :D ??

Siinäpä sitä oliki yhelle päivälle kesän ensimmäisiä juttuja. Ja ostin muuten tänään mieliala sormuksenki, heh. Ideana on, että se vaihtaa väriä mielialan mukaan, ja jokaisella värillä on oma merkityksensä. Veikkaan että vähän huuhaa juttu, mutta yritetään nyt seurata sitte vaikka täällä blogissa, että miten se toimii. Tällä hetkellä sormus on sininen, mikä tarkoittaa normaalia mielialaa, mutta oli tää tänään jossain vaiheessa myös turkoosi, mikä tarkottaa intohimoista ;)
Nyt öitä.