Ja nyt pitäis selvitä töissä koko päivä, ja KOKO VIIKKO luonnollisesti. Alkoholia tuli otettua ehkä vähän liikaakin, ja siinä samalla tietty saa suhteita sekaisin, kun osaa törttöillä oikein. Tai en mää hirveesti törttöilly, mutta vähän kuitenkin, ja nyt hävettää. Mutta se on kai se luonnollinen osa tätä humalan ja krapulan jälkiselvittely vaihetta.

Miksi sitä ei osaa ottaa aina vaan "sopivasti" sitä pään sekaisin pistävää juomaa? Monesti oon sitäki miettiny, että pitäisköhän ruveta totaalisen absolutistiksi, niin ei tarviis hävetä seuraavana päivänä taas silmiä päästään, vaan vois hyvillä mielin kattoo ku muut sekoilee ja itellä ei olis ollenkaan huono olo. Vois yrittää vetää kyllä jonku selvän kk ainakin tähän väliin, niin sais jonkun verran rakoa tähän jatkuvaan bilettämiseen. Ja mun mielestä se on aika kummallista muuten (nyt kun aiheeseen päästiin), että jos et juo, niin se on jotenkin outoa ja sua pidetään jotenki tiukkiksena tai muuten outona tyyppinä. Sitte taas jos juot, niin se on täysin normaalia. Mun mielestä sen pitäis mennä kyllä toisinpäin jos tarkkoja ollaan.

Juu. Tähän jää tämän "aamun" pohdinnat, ku töitäki yritän tehä tässä. Kohta tulee varmaan joku vieraskin tässä huoneessa käymään, niin pitää mennä "kielletyiltä" sivuilta pois :)