Oli pakko jättää otsikko tyhjäksi, ku ei yksinkertaisesti keksi mitään! Tänään ei ollu mitään muuta ku töitä. Aamulla tosin lentokoneessa en pitkästä aikaa nukkunu, vaan lueskelin lehteä - aivan käsittämätöntä! En muista millon viimeksi niin olis käyny aamulennolla. Lisäksi jaksoin olla töissä pitkän päivän kertaakaan väsymättä tosi pahasti. Ennen lomaa pitkät päivät tarkotti sitä että saatoin jopa vähän torkahdella, heh. Tarkoittanee käytännössä siis sitä, että oon nukkunu lomalla tarpeeksi, mikä on vaan tosi hyvä!

Eilisen rokotuksesta täytyy sen verran mainita, että olin ymmärtäny väärin, ja mun olis pitäny vaan lompsia sinne lääkäriin ottamaan se rokote :) Noh, perjantaina uus yritys ja sitten olis toinen mahollisuus vielä maanantaina. Päästään siis vielä pistämään mulle toinenkin piikki. Ja vielä kolmaskin puolen vuoden päästä... Huomenna aikasin lähtö kentälle ja Ouluun. Sieltä illalla takasi tänne Hkiin ja autolla Treelle. Tulee pitkä päivä siitäkin, mutta aina näistä on selvitty.

Tällä hetkellä päivittelen naamakirjaan kuvia reissulta, mutta ei taida voimat riittää tekemään sitä silti loppuun asti tänään. Katon tässä samalla vielä dokumenttiä Kemijärveltä, kun ne taistelee sellutehtaan pystyssä pitämiseksi. Ja mun täytyy vielä surullisena myöntää, että mulla ei ole harmainta aavistusta mikä sen tilanne tällä hetkellä on, onko se vielä toiminnassa vai ei? On tainnu tulla seurattua pikkusen liian vähän uutisia. Surullisena katon myös tätä dokumenttia, kun ala-asteella olevat lapset suree vanhempiensa työpaikkojen puolesta. Ei niiden tarviis vielä tuossa iässä huolehtia sellasista asioista, vaan niiden pitäis elää ilman huolia ja murheita ja leikkiä. Voih. Jotenkin sitte taas toisaalta hirmu hienoa nähdä ihmisten pitävän yhtä tuollasessa asiassa, mutta kyllä se surullisuus vie silti voiton :( Taidankin ottaa selvää että mikä tuon tehtaan kohtalo loppupeleistä on / oli.

Suihkuunki pitäis mennä, ei jaksais millään... Pakko kai kuitenki olla jollain tavalla edustavassa kunnossa huomenna, ja kyllä varmaan puhtaana pitäis vähintään olla :D