Olipa ihan mukava olla vähän aikaa pois kotoota, mutta on sinne kyllä mukava aina tulla takasiki. Vähän vaan ällötti kun äiti ei ollu lähtiessään laittanu mun jo vähän mustuneita banaaneja roskiin, vaan siellä ne odotti mua TÄYSIN mustina ja pieniä kärpäsiä täynnä, yök. Ja kesän ensimmäinen kärpänenki eksy sisälle! Hitto että meinasin menettää hermot sen kanssa, ku se tunki jääkaappiinki yhessä vaiheessa, eikä suostunu tulemaan pois sieltä, grrr. Onneksi se lopetti lentelyn ku menin nukkumaan, niin ei tarvinnu sitä enää ruveta metsästämään.

Mutta mitäs siellä Helsingissä. Menin sinne tosiaan jo lauantaina sen Kihveli Soikoon tapahtuma visiitin jälkeen. Kihvelissä oli yks aivan loistava naisbändi nimeltään Skiffleidit! Aivan järkyttävän hauska oli niitä kattoa. Kävin myös kattomassa lapsuuden idolin Anna Hanskin konserttia vähän aikaa (joo-o, mulla oli oikeesti sen levyt ja kaikki, se oli ihan best :D ) ennen ku lähin sitte sinne isoon sitiin. Vietettiin yllättävän rauhallinen viikonloppu, mikä toisaalta oli ihan hyvä kun tämä viikonloppu sitä tuskin tulee olemaan. Näin myös siellä yhtä ihmistä, kenet oon tavannu viime talvena viimeksi, oli ihan mukava jälleen näkeminen :) Katellaan tuoko uus talvi taas senki tyypin kanssa enemmän yhteistyötä mukanaan - aika hässäkkä nimittäin vaikuttaa siitäkin tulevan ku pitäis järkätä vaikka mitä tuon hiihtokoulun puitteissa.
Sunnuntaina oli ihan kiva päivä siskon (J) ja sen poikakaverin (P) sekä sen vanhempien kanssa. Käytiin Suomenlinnassa, vaikka keli ei ehkä ihan parhain ollukaan. Oli hauska nähä tosiaan P:n vanhemmat, oli jotenki hirmu erilaisia mitä oli kuvitellu. Mutta aivan tosi hauskoja ihmisiä, tykkäsin.

Nyt viikonloppuna oliski sitte grillausbileiden aika :) Osa porukasta tulee jo perjantaina mun luokse ja sitte lauantaina alotellaan saman tien grillin kuumentaminen ku heräillään. Voih, ja keliki näyttäis lupaavalta. Odottelen kovasti siis sitä.
Lomaaki odottelen kovasti - enää kaks kokonaista viikkoa töitäää! JEE! Toisaalta vähän pistää jänskättämään, kun enhän mää mitään rokotteita hommannu ajoissa - tyhmä / saamaton minä! Pitäis varmaan lääkäri tutulle soittaa, että auttaakohan se eka rokote yhtään, jos toisen ottais vasta reissun jälkeen... Miksikähän niistäki ei voida tehä vaan sellasta kerta laakilla saatavaa teho pistosta ja thäts it..?

Jep, nyt yritän jatkaa työntekoa jotta saisin edes jotain aikaseksi. Eilen oli tosi saamaton päivä, kun osa siitäki meni junassa. Vähän jopa hävettää ku teki niin vähän töitä :(