Kävin tänään sukeltamassa :) Voitteko uskoa!!?? Se on ihan senki takia jo yllättävää, että enhän  mä osaa sukeltaa edes pitämättä nenääni kiinni. Ja muutenki vesi on elementtinä mulle vähän vieras ja outo juttu... Halusin kuitenki tehä sen, ku ajattelin että tää on tällanen "tutustuminen" sen veden kanssa, ku haluan siellä reissussa kuitenki käydä vähintään snorklaileen jossain.

Oli aika yllättävää se koko sukellus homma, voin nimittäin sanoa. Sitä ei jotenki voi kuvitellakaan, että mikä fiilis se on mennä veden alle sukeltelemaan, ja hengittää siellä täysin normaalisti. Eka kerta veden alla meinas johtaa paniikkiin, ja sitä hengitti hirmu tiiviiseen tahtiin, ihan niinku olis happi loppunu just sillä minuutilla. Sitte vielä asento meni jotenki kummalliseksi, meinasin kaatua selälleni siellä altaan pohjalla sen pullon painosta, ja sitte se melkein paniikki ja "ei tää oo kivaa" fiilis oliki valmis. Sitte vaan kouluttajalle viestiä että kaikki ei oo ookoo, ja tyyppi nosti mut pinnalle. Huh mikä helpotus se olikaan siinä vaiheessa, vaikka vettä oli sen verran että kun olisin ottanu jalat alleni niin olisin ollu "turvassa". Mutta mitäpä sitä ekalla kerralla luovuttamaan - uudestaan pohjalle muutaman uuden vinkin kanssa ja thäts it, sehän rupes sujumaan :) Ja oli oikeesti jopa ihan kivaa! Ensi tuntuma ku altaasta nousi oli silleen että "onkohan tää mun juttu", mutta ku pääsin S:n luokse ilta teelle, niin tajusin iteki kertovani koko sukellus juttua niin innoissani, että kyllä siitä sitte näköjään tykkäs enemmän ku osas arvatakaan, heh.

Sellasta tänään. Kiitokset vielä S:lle teestä ja illan juttuseurasta. Nyt rupeen pakkaamaan huomista varten, ku huomenna on mun viimenen työpäivä tälle viikolle :) :) :) JEEE! Pidän siis parit ylityövapaat ja lähen kattomaan kaverin vauvaa pohojanmaalle. Sieltä vielä mummun ja pappan luokse viikonlopuksi, että tulee lunastettua se lupaus käydä kesällä. Kivaa kyllä lähtee sinne, vaikka junassa ja bussissa istumista se tietääki. Tässäpä itseasiassa hyvä paikka yhelle mietelauseelle minkä löysin mun kalenterista (siellä on joka viikolle omansa).

"Täytyy nauttia taipaleesta, matkalla olosta,
eikä aina vain varrota perillepääsyä" -Rolf Arnkil-

Pätee muuten aika hyvin yleensäkin elämään.