Kyllä voi olla tällä neidillä hyvä muisti!! Jos ei lentokentillä tai -koneissa häviä laukut, niin hävitän tai unohan sitte ite! Palasin tänään kotiin siis työreissuilta, ja matkustin Jklästä asti kotiin junalla. Noh, yleensähän mää tuun siitä kaupungista vaan päivän reissulta, ja tällä kertaa takana oli useampi päivä ja mukana myös LAUKKU. Junaa vaihtaessa sitten tarkistin että kaikki tavarat tuli messiin siitä penkeiltä ja eiku menoksi. Siitä sitte pois junasta ja laiturille odotteleen että seuraava juna tulee ja noukkii kyytiin. Edellinen juna lähtee. Odottelen edelleen rauhallisesti. Sitte yhtäkkiä - VOI EI! SE MUN LAUKKU JÄI SINNE YLÄHYLLYLLE!! Äkkiä sisälle kyseleen että mistä sen kassin saa, ja onko mitään mahista saada sitä enää tähän junaan mukaan. No ei ole mahista, juna meni (onneksi) suoraan varikolle, ja se on tiskin takana olevan naisen mukaan keskellä ei mitään kilometrien päässä. nyyhky. Sinne meni sitte tavarat. No ei muuta ku ite junaan ja hysteerisen naurun ja itkun sekaisen äitille soitetun puhelun jälkeen selvittään että mistä sen sais [olin hysteerinen siis ku nauratti niin kauheesti :) ]. Ja monen puhelun ja "vastasin vaikka työaika loppu jo" lauseen jälkeen sain kiinni jonkun sieltä läheltä varikkoa, ja loppupeleistä laukku saapui Kuopioon vaan joku 1,5h myöhemmin kuin minä. Konnari vaan sano että "ei näitä yleensä kuljeteta mutta tehtiin poikkeus", ja samaa sanoi se nainen siellä ensimmäisen puhelun päässä - "löytötavaratoimistot hoitaa nykyään nämä hommat". Hyvä kuitenkin näin :)

Ja se Kemijärven tehdas mitä surin toissapäivänä - se on lopetettu valitettavasti. Eilen samoin uutiset kertoi että lisää vaan tehtaita suljetaan ja ihmisiä joutuu työttömäksi. Surullista sanon minä. Omasta työstäni oon jotenkin koko ajan ollu varma, mutta en tiiä pitäiskö senki puolesta jossain vaiheessa ruveta pelkäämään jollain tasolla... Eipä kai. En toisaalta mieti tuollasia asioita vakavissaan, välillä vaan pakostiki käy mielessä. Jätän siis asian tähän.

Huomenna vielä Jyväskylään ja sitte olis viikko pulkassa. Pitäisköhän lähtee viikonloppuna ulos? Ei tiiä vielä sitäkään. Viime viikonloppuna kyllä meni rahaa ja viunaa liikaa, ja taisinpa jopa kirjotella josko jättäisin koko kk viinat väliin. Tänään toisaalta tuli kyllä Tampereella ikävä vähän opiskelijaelämää (mihin siis juhliminen kuului luonnollisena osana), kun käytiin siellä teknillisellä yliopistolla ja porukalla oli jotku bileet alkamassa. Onneksi IOP on kohta ja pääsee iteki vähän maistaan taas opiskelijaelämää :D Noh, täytyy miettiä mitä sitä tekee. Nyt suihkuun.