Ne saa yleensä hyvälle päälle :) Mutta mikä erottaa ystävän kaverista? Mää en ainakaan osaa selittää sitä, sen vaan tietää / tuntee. Mulle ystävä on tärkeempi kuin kaveri, tietyllä tapaa...

Mutta asiaan. Sain yheltä kaverilta aivan mahtavan kirjeen ja vinkkejä siitä minne Australiassa kannattaa mennä. Kiitokset hänelle siitä. Kirjettä oli oikeesti mukava lukee, ja jotenki tuntu että senkin ihmisen kanssa varmasti tulis toimeen edelleen vaikka moneen vuoteen olla kunnolla nähtykään. Voi että oli kivaa saada se, naureskelin välillä ihan ääneen ja haaveilin jo omasta matkasta, aah... Sovittiin jo että kun tuun takasi reissusta niin nähään yhden kolmannen kaverin kanssa, joka muuten ei vielä tiedä asiasta mitään ;) Sekin kaveri on yhden toisen kaverin kautta "löytyny". Ollaan oltu viime aikoina enemmän koko ajan yhteyksissä, ja kiva niin. Sitten joskus varmaan pari vuotta sitten selvis, että nämä kaks ihmistä on kans kavereita keskenään (enemmän kuin minä kummankaan kanssa), niin soppa onkin valmis. Uusia tuttavuuksia tavallaan molemmat, ja kun tässä iässä uusien kavereiden ja etenkin ystävien löytäminen ei oo mitään helpointa hommaa, niin mielelläni otan kyllä kaikki vastaan ketä löytyy :)

Ystävä toivotti tänään hyvää matkaa. Sanoi vielä ennen kotiin lähtöä kun halattiin heipat, että "tuliaisia ei tarvii tuoda, tule hyvällä mielellä takaisin niin se on paras tuliainen". Oli mun mielestä jotenkin tosi nätisti sanottu, joten kiitos siitä. Kommentti jäi ja pidetään mielessä :)
Tämäkin ystävä on muuten aika uus tuttavuus loppupeleistä, vähän reilu 3 vuotta ollaan vasta tunnettu. Mietin monesti, että oliskohan jotku muut ihmiset tavallaan "korvannu" nämä ihmiset, jos en oliskaan jostain syystä heihin tutustunu. Ja jos ei, niin kenenkähän kans sitä sitten olis, jakais ilot ja surut, itkut ja naurut. Niin, kyllä se vaan taitaa olla niin että täytyy pitää ystävistä kiinni, kun niitä on. Yksinään ei oo kivaa. "Jaettu suru on puolikas suru, jaettu ilo on tuplattu ilo", niinhän se jotenkin menee. Eli muistakaa huoltaa ihmiset ystävyys ja kaveri suhteitanne, ne saattaa joskus osoittautua yllättävän tärkeiksi. Tähän kohtaan sopis myös sellanen "siskot" sähköposti, mikä on ainakin pari kertaa jo mullekin kiertänyt. Nyt en jaksa ehtiä sitä, joten saatte sen joskus myöhemmin lukuun.

Nyt pyykkäämään, että kerkee vielä laittaa ne narullekin. Aamulla aikanen nousu töihin että kerkee tekeen kaikki jutut. Pakko sanoo kuitenkin tähän vielä yksi pikku juttu täysin toisesta asiasta: Kuinka idiootti voi olla ihminen, joka jättää koiran tyhjään kaupunkiin yksinään tolppaan kiinni, ja kaikki ympärillä olevat ostoskeskukset ja kaupat ja ravintolat on jo kiinni!!?? Lähimmät auki olevat paikat on jonkun matkan päässä olevat apteekki ja juopottelupaikat. IDIOOTIT, sanon mä. Koira oli reppana vielä aika nuori, ja joku juoppo siihen meni sille jutteleen. Mä kävin kanssa moikkaamassa ja kattomassa, olisko pannassa ollu numeroa mutta ei. Ja kun se juoppo otti sen remmin sitte irti siitä tolpasta, niin koira oli just sen oloinen että se on ollu ihan just ja tarpeeksi jo siinä, ja että sillä on jo "vessa" hätä. Taksikuskit lupas soittaa sille apua, jos omistajaa ei rupee näkymään. Harmitti jättää se sinne yksin :( Luvatkaa mulle, ettette ikinä jätä koiraanne sillä tavalla.

Tällä kertaa mieliala ihan omasta päästä, koska sormus ei oo sormessa: aika sekava fiilis, jos sormuksen tunteista pitäis valita niin varmaan olisin hermostuneen ja sekavatunteisen väliltä. JA HEI, mä oon lukenu väärältä riviltä ku edelliseen postaukseen laitoin että oranssi olis sekavatunteinen! Ei se niin mene, vaan vaalean vihreä on sekavatunteinen. hmmmm, vihreä se on kyllä aika usein :D