Ite en oo siis hirveesti hajoamassa, mutta kaikki mun käsissä sitä tekee kylläkin! Eilen kirjottelin siitä telkkarista, ja tänään ku tulin kotiin avasin oman koneen, ja yritin saada sitä nettiin, niin eipä onnistunukaan! Kaikki valot vilkkuu joka paikassa ihan niinku pitääki, mutta jostain syystä ei vaan oo minkäänlaista yhteyttä "ulkomaailmaan". Täytynee ottaa siis yhteyttä mun atk-tukeen :) Eli kavereihin :D Katotaan jos huomenna saisin helpotusta tähän asiaan siis.

Tänään piti tehä paljon muutakin, kun tulin kotiin. Yks asia oli noiden laskujen avaaminen ja niiden maksaminen, mitkä on lojunu pöydällä jo jonkun aikaa. No enpä jostain syystä saanu aikaseksi. Mietinki sitte sitä, että ei tää reissu homma oo kyllä tehty oikeen kenellekään - yksin elävällä ihmisellä jää kaikki arjen jutut hoitamatta, ja perheellisellä jää perhe näkemättä. Kenellä tää sitte on suunnattu? Ei varmaan ihmisille ollenkaan, heh. Kaiken hyvän lisäksi töissä meinataan vähän myllertää, kilpailevan yrityksen suunnilleen samoja tehtäviä tekevä tyyppi on ilmeisesti tulossa meille töihin. Ollaan vähän tässä työkaverin / esimiehen kans mietitty, että meinaakohan se syrjäyttää meidät vai tuleekohan täysin muihin hommiin. Toivottavasti ja ehkä näin. Toisaalta oon miettiny kyllä iteki sitä, että oliskohan mun hyvä vaihtaa firmaa, jos nykyinen ei tulevaisuudessa tuu tarjoamaan sitä mitä haluan... Pitäiskö vaihtaa talo puolelle, vai jäiskö infra puolelle? Joissakin yrityksissä vois toisaalta olla kummalla puolella vaan, kun ympyrät on laajemmat kuin meidän talossa. Nojoo. Nämä on vaan ajatuksia mitkä välillä käy mielessä, mutta ajattelin silti laittaa ihan tännekin ylös niin muistan missä vaiheessa oon mitäki miettiny.

Mitäpä tänään muuta: io-päivien rasti "ongelma" ratkesi, kun en keksiny täällä Kuopiossa äkkiseltään, että mistä olisin saanu sillanrakennustarpeita. Meinaan teettää siis opiskelijoilla pienen puusillan puupalikoista :) Nyt ne tarpeet tulee sitten toimistolle kuljetettuna keskiviikkona! Miten loistavaa. Lisäksi toimistolla on mua oottamassa vaikka kuinka paljon kaikkea krääsää - 2 rullakkoa kuulema :D Siellä on taas varmaan ihmiset ihmetelly että "mitäkähän se minna taas oikeen puuhaa ja tekee näillä kaikilla laatikoilla". Koska siis kaiken hyvän lisäksihän ne ihmiset ei tiedä mitä ne laatikot sisältää ;) Ovatpahan saaneet vähän uusia aiheita taas puheisiinsa!
Näinpä. Näkee / kuulee taas kirjotuksista että työporukka ei tällä hetkellä hirveesti nappaa, ei se lähin esimies eikä se toimiston porukkakaan. Kerran yks mun ikäinen tyyppi (meitä ei oo hirveesti!) sano baarissa, että "minna oot suunnilleen ainoo täysjärkinen toimistolla, mää oon NIIN kyllästyny niihin 5-kymppisten kahvipöytäkeskusteluihin". Tällä hetkellä musta tuntuu just siltä, ei kiinnosta huomenna mennä kuuntelemaan niitä, mutta pakko kai se on. Onneksi töiden jälkeen nään kaveria :) Me so happy.

JA VOI PIRU! nyt pitäis mennä nukkumaan ja prison breakin viime viikon jakso alkaa! En nähny sitä ja olis kiva kattoo... buhuu. Jään pohtimaan jaksanko vaiko enkö jaksa. öitä.