Kylla, taalla sita ollaan. On oltu jo itseasiassa reilu viikko. S oli taalla mun kanssa ekan viikon, mika oli sinansa kivaa, koska olis se ehka ollu vahan outoa tulla tanne taysin tuntemattomaan maahan ihan yksin. Mutta niin, S lahti eilen takasi taman hetkiseen asuinmaahansa, ja itkuthan siina paasi. Oli se tietty odotettavissa, mutta ikina siihen ei jotenkin osaa varautua. Paatettiin, etta taa oli viimenen kerta kun nahaan tallasissa merkeissa, etta joudutaan eroamaan - eli seuraavan kerran jos nahaan, niin tullaan eroamaan vasta kun oikeesti halutaan erota. Niinku S sano, sitten vasta kun huomataan etta ei me oikeesti sovitakaan yhteen :) Tiia tapahtuisko sita sitte taas ikina, mutta ehka sekin olis hyva, heh. No joo, jatan nama spekuloinnit sitte kotimaahan.

Taalla tosiaan lamminta ja kivaa ollu tahan asti. Tanaan ehka yhteensa kolmas pilvinen paiva, mika on sinansa harmi kun oon taalla Noosassa vaan yhen paivan. Aikataulu on tiukka kun aikaa on rajallisesti. Seuraavaksi lahen taalta Fraser Islandille, mika on maailman suurin hiekkasaari. Kuulin just yhelta tytolta, etta siella on super kylmat yot! Ja me nukutaan siella teltoissa ja makuupusseissa. Mun lainamakuupussissa ilmoitetaan, etta alle 4 asteen se on "vaarallista" nukkua siina :D Olipa huonosti ilmaistu, mutta ymmartanette mita tarkotan. Sielta lahen sitten Airlie Beachille mista lahtee purjevene Primalla Whitsunday Islandsille. Sielta sitte sinne Cairnsiin, mista lahen kotiin. Yks tanskalainen tytto kylla suositteli, etta kannattais menna Port Douglasiin, eika jaada Cairnsiin, joten katotaan mita teen.

Pakko varmaan jattaa tama postaus tahan, etta kerkeen kirjottaa viela sahikaista ja kattoo pakolliset aikataulut etta voi miettia reittia. Palaan taas...viimeistaan Suomesta :)