Non ni, nyt joutuu sitte oikeat kommentoijat näkemään vähän vaivaa ja kirjottelemaan ylimääräsiä "sanoja" jättäessään kommenttinsa, ku kerta joku saakelin spämmääjä mainossivusto löysi mun blogin. Ja nyt en kaiken hyvän lisäksi tiedä että miten saan ne pois, ku niissä ei ole edes sitä mahista siellä alareunassa... En kuitenkaan missään nimessä suosittele, että kukaan teistä kävis kattomassa niitä sivustoja mihin ne on linkitetty - vastuuta en nimittäin ota että minne ne menee ja mitä sieltä mahollisesti omalle koneelle tulee.

Juu. Se on sitten viikko puolessa, ja vähän paremmalla fiiliksellä taas tänään töissä. Oli positiivinen päivä, ei voi muuta sanoa. Taas on vähän helpompi tehä töitä tää vuoden loppu, vaikka se on tuntunuki viime aikoina ylitsepääsemättömän vaikeelta välillä. Viime viikolla olin lähes valmis lopettamaan työt alkuunsa ja jättämään tämän koko maan taakseni, mutta nyt tuntuu taas kohtuullisen hyvältä ja jopa siltä, että kyllähän tätä saattaski jaksaa vielä helposti pari vuotta. Mutta katotaan nyt että mitä tässä vielä eteen tulee, ja miten tässä edettäis silleen sopivasti. Sopivalla tarkotan sitä, että pitäis pystyä pitämään ittensäki kasassa henkisellä puolella, eikä kuluttaa kaikkea energiaa töihin.

Mutta se siitä töiden tekemisestä ja niistä puhumisesta. Viikonloppua odottelen innolla, koska sillon pääsee rinteeseen hyvässä seurassa ja rentoutumaan :) Meillä on nimittäin lumileiri tuloillaan, ja käsityksen mukaan yli 40 opettajaa tulee riehumaan Tahkon rinteillä sillon. JEEEE! Kävin ostaan ihan sitä tarkotusta varten tänään jopa uudet sauvat, koska itsehän en ennen tätä päivää omistanu MITÄÄN lasketteluun liittyviä välineitä. Olen siis niistä ylpeä :) Lisäksi odottamattomalta taholta otettiin tänään yhteyttä - vanha tuttu lukio ajoilta. Kiva kiva. Meenpä tsättäileen siis ja poistun täältä yksin kyhnöttämästä.