Tai siltä se nyt ainaki näin hetkellisesti tuntuu. Tai no, eihän se missään vaiheessa toisaalta selkäänsä mulle kääntänytkään, meinas vaan, että olis nyt jo aika kääntää kelkkaa. Mutta kyydissä ollaan edelleen, ja menossa vähän kiertotietä ainaki sitä yhtä unelmaa kohti. Tänään muuten töissä jo yks nainen vähä kyseli / vihjaili, että "otat töistä palkatonta vapaata ja lähet jonneki hiihtopummiksi" :) Sanoin vaan että "nii-in, sitä ei ikinä tiiä mitä sitä vielä tekee". En sitte siihen samaan syssyyn vihtiny kysyä, että "onko sellanen mahollista ja kuinka pitkäksi aikaa", koska oishan se nyt samantien ottanu selvää musta, että oon oikeesti lähössä. Ja sitte taas esimies soitti, ja sano että työmaalle on turha vielä ruveta haaveileen, ku seuraava projekti otti tuulta purjeisiin nyt oikeestaan ekaa kertaa silleen kohtuullisen hyvin. Sitä nyt ei sitte tiedä, että lähteekö se liikkeelle vai ei, mutta tällä hetkellä näyttäis siltä että lähtee. Voi blaah - se tietäis ainaki matkustamista, sen tietää nyt jo. Tammikuu onki ollu jotenki sopivan hiljanen. Tänään vaan töissä oli taas NIIN turhautunu olo, ku mun pitäis kirjottaa meidän loppuraporttia, eikä nappais sitte yhtään! Muuten työt on kyllä ruvennu vähä nappaamaan...tai ainaki tilanne on vähä parempi ku suoraan joululomalta tullessa.

Jepulis. Mitäkähän mä tulin tänne silleen "oikeesti" sanomaan. En muista enää. Joten turhia jorinoita luvassa, mutta sehän on tuttua lukijoille ;)

Mun jääkaapin siivoaminen oli MELKONEN urakka! HUH HUH! Voin sanoo, että ei oo kiva siivota joitain joululta jääneitä kuppeja - HYI! Kumihanskat käsissä käsittelin niitä, ku en HALUNNU yksinkertasesti koskea niihin :) Pyykkiäki pesin tänään. Siivota pitäis vielä ainaki silleen päällisin puolin, ku täällä on taas kaikki vähä niinkö levällään. Matkalaukkujakaan ei tarvii tällä, eikä mahollisesti ens viikollakaan, niin neki voi kaikki heittää vaatehuoneeseen ja TYHJENTÄÄ! JEE! Taidan mennä sen vielä tekemään, sillä S tulee huomenna yökylään ku on matkalla Vuokattiin, ja toinen S vähä meinas kans, että josko tulis käymään Kuopiossa. Ja vaikka aamulla onki aikanen nousu, niin se ei haittaa tällä kertaa, koska ei tarvii ottaa laukkuja tosiaan mukaan, vaan tuun jo illaksi takasi :)

Heippa. Tää lähtee nyt viimeistelemään sen mitä oli tekemässä, ja irtaantuu netin maailmasta (mihin oon muuten AIKA koukussa!).